A GAP BETWEEN TWO WAREHOUSES LEAVES JUST ENOUGH ROOM TO SQUEEZE IN TOKYO SMOKE

TOKYOSMOKE2Steven Fong Architect collaborated with design entrepreneur Lorne Gertner to turn a small gap between two converted TORONTO warehouses into a ‘next wave’ coffee shop and showroom. The shop is a modified shipping container inside the loading dock of a former tobacco factory at Adelaide and Stafford, just south of West Queen West.

TOKYOSMOKE1<PHOTOS – A-Frame/Ben Rahn>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s